2651096069, 2651096230 6950619988 15ο χλμ. Ιωαννίνων - Αθηνών, Επισκοπικό, Ιωάννινα tzimasbetonp.c@gmail.com
hero image
 
   
     
     
  ΤΖΙΜΑΣ ΜΠΕΤΟΝ
Παραγωγή & Διάθεση Έτοιμου Σκυροδέματος Ιωάννινα


Η εταιρεία μας “ΤΖΙΜΑΣ ΜΠΕΤΟΝ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, αποτελεί μια καταξιωμένη επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1998 με την παραγωγή και διάθεση έτοιμου σκυροδέματος, παρέχοντας σε κάθε πελάτη της άψογης ποιότητας προϊόντα καθώς και εξυπηρέτηση.

Με πολυετή εμπειρία στην παραγωγή και διάθεσή έτοιμου σκυροδέματος, αλλά και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών έργων σε όλη την Ήπειρο, η εταιρεία μας, έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος πάροχος προϊόντων σκυροδέματος, που προσφέρει λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες κάθε πελάτη.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
 
  μπορούμε να παράξουμε όλες τις κατηγορίες σκυροδέματος, ακόμα και σκυρόδεμα ειδικών απαιτήσεων, εφαρμόζοντας αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας. Η ποιότητα αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας μας, και δεσμευόμαστε να παράγουμε σκυρόδεμα που ξεχωρίζει σε κάθε κατασκευαστικό έργο.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων που αποτελείται από μπετονιέρες, αντλίες σκυροδέματος (πρέσες) και φορτηγά, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες δημοσίων και ιδιωτικών έργων σε όλο το νομό Ιωαννίνων και στους όμορους νομούς.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή των καλύτερων λύσεων για τους πελάτες μας, είτε πρόκειται για μεγάλα κατασκευαστικά έργα, είτε για μικρότερες κατασκευές. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τις κατασκευαστικές ανάγκες σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας προμηθεύσουμε με την καλύτερη ποιότητα έτοιμου σκυροδέματος.
 
     
 
 
 
 
     
     Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το νομό Ιωαννίνων και τους όμορους νομούς.  
     
 
 
 
 
   
     
     
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ


Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στα Ιωάννινα και σε όλη την Ήπειρο, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουμε εργαστεί στη δημιουργία της Εγνατίας Οδού, της Ιονίας Οδού και σε πολλά ακόμα μεγάλα και σημαντικά έργα στα Ιωάννινα και σε όλη την Ήπειρο.

Στόχος μας είναι, αφενός η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε κατασκευής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου που θέλετε να πραγματοποιήσετε και μαζί θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το νομό Ιωαννίνων και τους όμορους νομούς.
 
     
  2651096069, 2651096230
6950619988
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ