2651096069, 2651096230 6950619988 15ο χλμ. Ιωαννίνων - Αθηνών, Επισκοπικό, Ιωάννινα tzimasbetonp.c@gmail.com
 
   
     
     
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΖΙΜΑΣ ΜΠΕΤΟΝ | Παραγωγή & Διάθεση Έτοιμου Σκυροδέματος Ιωάννινα


Με χρόνια παρουσίας στο χώρο, η εταιρεία μας “ΤΖΙΜΑΣ ΜΠΕΤΟΝ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, παράγει και σας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα έτοιμου σκυροδέματος για κατασκευές δημοσίου και ιδιωτικού φορέα, στα Ιωάννινα και σε όλη την Ήπειρο.

Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και διαδικασίες παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι το σκυρόδεμά μας είναι ανθεκτικό, σταθερό και ικανοποιεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ
 
 
  C12/15    
  C20/25
  C25/30
  C30/37
  C35/45
 
     
  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ  
     
  Παράλληλα, η εταιρεία μας, έχει την δυνατότητα παραγωγής σκυροδέματος ειδικών απαιτήσεων, που θα καλύψει πλήρως τις κατασκευαστικές σας ανάγκες.   
     
   
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΕΛΕΓΧΟΙ

Όλες οι κατηγορίες σκυροδέματος που παράγουμε, υπόκεινται σε καθημερινούς ελέγχους, προκειμένου να διασφαλιστεί η αντοχή τους στη φθορά του χρόνου αλλά και στις σεισμικές δονήσεις.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι προσεκτικά επιλεγμένες και υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές ποιότητας, ενώ η παραγωγική διαδικασία μας υιοθετεί τα υψηλότερα πρότυπα.
 
     
     
 
ΔΙΑΝΟΜΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Η διανομή - μεταφορά του σκυροδέματος, πραγματοποιείται με προσοχή από το σύγχρονο στόλο μπετονιερών και αντλιών σκυροδέματος (πρέσσες) που διαθέτει η εταιρεία μας.

Οι έμπειροι χειριστές μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε την κατασκευής σας αλλά και για να φροντίσουν για την άρτια εξυπηρέτησή σας.
 
     
 
 
 
 
     
     Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα και όλη την Ήπειρο.   
     
 
 
 
 
   
     
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην επιτυχία των κατασκευαστικών έργων σας παρέχοντας υψηλής ποιότητας έτοιμο σκυρόδεμα και υπηρεσίες που μπορείτε να βασιστείτε. 

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σκυροδέματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου που θέλετε να πραγματοποιήσετε και μαζί θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα και όλη την Ήπειρο. 
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2651096069
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ